.

.

NOEBY 1 Kos Ribolov Vaba 70 mm/15g 0.6-2m Potopu Super VIB Vab Težko Vabe Francija VMC Visoki toni Trnkov + PVC Plastike Polje NBL 9058

NOEBY 1 Kos Ribolov Vaba 70 mm/15g 0.6-2m Potopu Super VIB Vab Težko Vabe Francija VMC Visoki toni Trnkov + PVC Plastike Polje NBL 9058

SIT 4.55
SIT 7.85
-42 %

Količina blaga
Prisoten


1. Ribe model je kot nalašč težo shift jekla žogo, težo shift za rep na casting. Stabilno in nemoteno predstavljajo bi se izognili predenje v zraku in povečanje litje razdaljo. 2. Rožljanje, medtem ko se je vlekel, privabljanje rib pozornost intenzivno. 3. Najnovejše slikarstvo odražajo zunanjo svetlobo z vseh strani, zaradi briljantno privabljanje rib učinek v različnih vodnih razmer. 4. Oster in močan Francija VMC visoki toni trnkov.
Dostava
1) naročila, bo poslana v roku 48 ur po prejemu vašega plačila potrdijo. Ne moremo ladja na prazniki Kitajske.
2) Ste odgovorni za sodelovanje s carinsko(na primer plačati davek ali posreduje določene informacije), da bi dobili paket. Ne bomo nosijo izgubo zaradi svoje incooperation. Davki in prispevki, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave. Te stroške kupca odgovornost.
3) Čas Poštnine je odvisna od Načinov Prevoza in Razdalja različnih držav.
Politika vračanja
Kakršno koli vprašanje,ne oklevajte, da nas kontaktirate.Če iz nekega razloga ne boste zadovoljni z nakupom prosimo, pišite nam v roku 3 dni od prejema za zamenjavo ali vrnitev. Vrnitev predmeta (- ov) mora biti v prvotnem stanju (neporabljenih na kakršen koli način) in z vso originalno embalažo, navodila za uporabo, in pribor. Kupec je Odgovoren za vse Stroške Dostave.
Povratne informacije
Ko prejmete predmet in zadovoljni z našo blaga in storitev, vas prosimo, da nas petimi zvezdicami povratne informacije.Vaš nakup izkušenj, je zelo koristno za druge stranke. Upam, da boste uživali vaš ribolov čas!

Druge funkcije

Položaj:
Ocean Čoln,Ribolov, Ocean Beach Ribolov,Ocean Rock Fshing,Jezero,Vogršček Ribnik,Reka,Potok
Vrsta:
Umetne Vabe
kategorija:
Lure
Številka Modela:
NBL 9058
Blagovna Znamka:
NOEBY
Dolžina:
70 mm
Teža:
15 g
barve:
8 Barve na voljo
kavelj:
vmc visoki toni trnkov
Paket:
PVC plastike polje

Najboljše ponudbe