.

.

Zunanji teleskop 7X18 high-definition prenosnih pocket modra film daljnogled daljnogled

Zunanji teleskop 7X18 high-definition prenosnih pocket modra film daljnogled daljnogled

SIT 12.28
SIT 17.30
-29 %

Količina blaga
Prisoten


NIKULA je svetovno znanih teleskop blagovne znamke, več kot 10 let je bil uvrščen na prvo mesto v svetu teleskop blagovne znamke, z optičnim zoomom sistem objektiv in strokovno teleskop edinstveno daljavo, prilagoditev, imaging več gibljejo jasno, povečava, bolj realno in učinkovito, glede na različne razdalje, do sedaj z lahkoto. Poenostavljeno design, ogledalo značilnosti proizvodnje, več trend, je vreden zbirka v redu.
Barva : Črna
Specifikacije : 7x18
Vidno polje : 9.3 stopinj 163 M / 1000 M
Neto teža : 65 g Skupna teža : 105 g
Velikost : 85 X30 MM (Lastnosti : majhna)
Cilj objektiv premaz : modra film
V bližini fokus razdalja : 1m
Izhod učencev premer : 2,5 mm
Izhod učencev razdalja : 10,5 mm
Telo Material : Legirano Outsourcing Shockproof Gume
Celoten sklop : 7 X teleskop, najlon ogledalo z, najlon ogledalo vrečko, ogledalo krpo, brošure, garancijski list, potrdilo, color box embalaže.
vzdrževanje
1, obrišite z objektiva z teleskop pritrjena na objektiv, žamet ali drugo mehko, čisto krpo.
2, odstranite oljni madeži, žametni na padec 1-2 kapljice alkohola.
3, teleskop je treba hraniti v prezračevanem, suhem delovnem okolju
Osebne izkušnje optične tehnologije :
V noč pod shuttle, oris živali skrite v senci ali skrije v gosto listi plen .. .. ni važno, kaj si želite ogledati, ne more pobegniti teleskop ostre oči. Dobi-izdelava objektiv premazi učinkovito izboljšanje opazovanje lesa in prikrivanje ozadje, očitno plast naravnih prikrivanje, oči je enostavno za identifikacijo divje živali. Visoko zmogljiv barvni naprava premaz naredi sliko pod temne svetlobe, zelo svetlo in omogoča intenzivno svetlobo, mehko, tako da omogoča udobno vizualni učinek. V dnevnem lahko izloči škodljivo uv žarki, da je prepustnost vidne svetlobe na 99.8%. V noč in učinkovite vizualne učinke, tako da je podoba je veliko svetlejši kot prostim očesom. To je človeška umetnost v optični industriji, ki lahko dosežejo high-tech, ampak tudi strokovno bungee jumping, jadranje, rafting, avanturo in lov in drugih ljudi, ki so končni izbiri. Posebnih učinkov, glejte gozd jelen sliko primerjavo.
Najnovejše optična tehnologija močno izboljša kontrast objektiva, tako da je bila slika zelo jasna in svetla, predvsem pa v zelo slabi luči, je lahko učinkovito izboljšanje prepoznavnosti in da je slika jasna. Posebnih učinkov, glej medved ulova rib sliko primerjavo.
Objektiv prevleka je sestavljena multi-layer prevleko, znan tudi kot high-tech premaz, ki je osnovni standard teleskop. Ta premaz tehnologija ne omogoča samo slike jasne, vendar tudi lahko izloči škodljivo ultravijolično sevanje, tako da je vizualni učinek je zelo udobno in kul. Posebnih učinkov, glejte hribih sliko primerjavo.
Najbolj napredna 3 D optika na trgu, v teleskop, 3 D leče so najsvetlejše leče, teleskop svetlobe, hitrost prenosa 96%. Hkrati pa je najbolj verjetno, da se zmanjša astigmatism, izdelava 3 D leče z jasno in svetlo vizualnih učinkov. Posebnih učinkov, glejte jadrnico sliko primerjavo.
Teleskop nakup znanja :
Na več : vsak teleskop so označena z glavne parametre, kot so 10 × 50, ki je ogledalo, ki je 10-krat premer objektne leče 50mm. Na splošno 6-krat naslednje nizko velikosti, 6 do 10-kratno povečavo, več kot 10-krat na veliko povečavo. Mnogi ljudje vedno mislijo, da je večje boljše, nekateri proizvajalci tudi na visoke moči, da bi pritegnili potrošnike, v resnici, razumen kateri je daljnogled daljnogled je premer in opazovanje način : velik premer, več lahko ustrezno višja, Če kupite ročni daljnogled, 7-12 krat dovolj, drugače višja več manjših opazovanje področju, temnejša, opazovanje učinek, ki pa se je zmanjšala, predvsem visoko-frekvenčni popačenja, ki je tudi močno povečalo, Tako da opazovanem kulise, ne more biti stabilen, ni ugodno za dolgoročno opazovanje. Svetovno znani teleskop, predvsem 7-12 krat glavni, to je zato, ker jasno in stabilno slikanje je najbolj pomembno; kot 8 × 22,8 × 42,10 × 25,10 × 42,7 × 50,10 × 50, 12 × 50 in tako so v prvem razredu teleskop skupne specifikacije
Na kalibra : večji premer, višja opazovanje področju, večjo svetlost, je ugodno za opazovanje pod rahlim svetlobe, vendar je večje je večje glasnosti teža, višji stroški, splošni lahko med 22-50mm Izbor
Na področju pogled : vidno polje je tisoč metrov, na vidnem obzorje, na primer 1000 / 98mm, se nanaša na teleskop v 1000 metrov, je mogoče opaziti v območju 98 metrov širok. Širokokotni veliko vidno polje, od teleskop bo dal široko in udobno, sproščeno in vesel, občutek,
Previdnostni ukrepi :
Ne uporabljajte teleskop neposredno na sonce, da pazi, da ne spali.
Barva informacije :
1. Smo zelo trdo delati, da zagotovi najboljšo predstavitev slog in barvo izdelka skozi naše fotografije in opise.
2. Kot Kupec to je vaša odgovornost, da se prebrali in razumeli barve description kot da je barva elementa, ki ga kupujejo. Če ste negotovi, prosim e-pošte za pojasnilo.
3. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od

Druge funkcije

Blagovna Znamka:
Herman Lee
Vrsta:
Žep, Multi Orodja

Najboljše ponudbe