.

.

LED Obraza Vratu Masko Z 7 Barvo Mikro tokom LED Foton Masko Odstranite Gubam Akne Pomlajevanje Kože Obraza Lepoto Stroj

LED Obraza Vratu Masko Z 7 Barvo Mikro tokom LED Foton Masko Odstranite Gubam Akne Pomlajevanje Kože Obraza Lepoto Stroj

SIT 87.69
SIT 111.00
-21 %

Količina blaga
Prisoten


Funkcionalne pomlajevanje blagovne znamke NAPREJ
Čas je, da trg leta 2016, ki se Uporablja za sceno Doma Postavka KM101
Barva sedmih barvnih specifikacije NAS predpisov Evropskih predpisov
Novo nadgradnjo masko instrument! Vratu lahko zob sam! Na
Sedem barvni LED na vodni osnovi masko za pomlajevanje instrument
LED lepota instrument varnost :
LED optični pomlajevanje lepoto instrumenta v času razvoja je bil zaskrbljen za varnost problem, in v zvezi s tem narediti poglobljeno študijo, varnostnega načrta dejavnik prenese na najvišji, uporablja low-power LED vidno hladno svetlobo, luč, Mehko in zmerno, da se lahko doseže rezultate kozmetičnih, ob istem času, to ne bo poškodbe kože epidermalna celica organizacije. LED optični pomlajevanje lepoto instrument, oziroma, obstajata dve različne valovne dolžine svetlobe LED vir - rdeča, modra, ti dve vrsti svetlobe, ki se imenuje "vidna svetloba", in naše raziskovalne smeri se prav tako sooča s sklicevanjem na soncu v človeškem organizmu koristne Neškodljiv koristno spekter kot podlaga za nego kože, kozmetični, in poleg tega, negativne učinke dve vidni hladne viri svetlobe na človeško telo ni tako dober, kot ultravijolični žarki "nevidne svetlobe" v naravno svetlobo čez dan, če si upaš, da odprete okno lahko popolnoma in varno uporabo LED optični pomlajevanje instrument lepoto.
Omejen čas darilo - obraza lepota lepota instrument
Izdelek parametre :
Ime Izdelka : Optično Beljenje Pomlajevanje Instrument
Funkcija : skrči pore, poveča količino kisika, vključite kolagena, vključite kože, pospeši razstrupljanje
Primerno sceno : kozmetični salon, družino, lepota bolnišnici
Model : km101
barva : bela
Neto teža : 1,6 kg
Velikost izdelka : 20 * 23 * 15 cm
Produkcija : Kitajska
LED high-tech optično beljenje kože lepoto instrument je uporaba fotodinamična načela, aktivacijo globoke celice, tako da kožo, boljšo presnovo. Po svetloba se absorbira v kožo, svetlobe, ki se lahko pretvorijo v znotrajceličnih energije, diastolični in izboljšane microvascular in proizvodnjo fotokemične reakcije s kožo - encimski reakciji, povečanje celice "guardian" in "alkohol" catalase (Catalase) In superoksid dismutaza (SOD) dejavnost. Povečana razgradnja adenozin trifosfata (ATP), ki jih mobilnega vir energije. Povečanje sladkorja in beljakovin, s čimer spodbuja celično presnovo in sintezo. Spodbudi organ osnovnih sintetičnih vlaken rastni dejavnik (BFGF) epidermalna rastni faktor (EGF), izločanje, tako da kolagenskih vlaken in elastičnost, vlaknin preureditev, blok, in odpraviti tvorbo melanina, pospeši celično rast, pospešiti krvni obtok, spodbudi fibroznega tkiva Proizvajati kolagen, povečanje elastičnosti kože, popravilo staranja kože, akne koža, razredčenih mest, izboljšanje tesen, enostavno ne gori, itd.
LED lepota instrument vlogo
LED lepota instrument je načelo luč za obsevanje, skupaj z intimno oblikovanje patentov, ki uporabnikom omogoča uporabo LED nizkoogljično okoljske tehnologije, tako varen in preprost za večkratno uporabo, da se doseže namen, da ohranja kožo obraza. To bistveno rešiti problem zob, staranje kože, in sicer : za večjo aktivnost celic, spodbuja celično presnovo, tako da je veliko število kolagena izločanje kolagena in fibroznega tkiva, da izpolnite sama. Pospeši pretok krvi, povečanje elastičnosti kože, izboljša kožo chlorosis, dolgočasno pogoj, da bi tako dosegli zob, pomlajevanje, proti gubam, light spot popravila učinek.
Rdeče lepoto instrument :
LED rdeče svetlobe, lepote instrument z 650nm učinkovito oddaja svetlobo valovne dolžine, spodbujena 5 krat kolagena, podaljšati staranje kože, beljenje kože, gubam, lahko spodbujajo kožo fibroblasts in kolagena hiperplazija prostate, in nato zob kožo, skrči pore; hkrati lahko zagotovi celice aktiviranje energije in učinkovito spodbujanje kožo obraza staranja kože metabolizem, zmanjša možnost aken in akne ponovitev. In skozi učencev stimulacije, povečano izločanje melatonina, lahko telesu melatonin ravni ostajajo v mlade članice, prilagoditi in obnoviti cirkadiani ritem, ne samo, da lahko poglobi spanje, izboljša kakovost spanja, kar je še pomembneje, izboljšanje učinkovitosti delovanja celotnega telesa ,proti staranju.
Blu-ray lepoto instrument :
LED Blu-ray masko lepoto instrument z 450nm učinkovito oddaja svetlobo valovne dolžine, ki učinkovito zavira obraza, akne rane bakterijske rasti, zmanjšanje prihodnosti anestetik, ran, brazgotin priložnost, počasi draženje kože; za vnetne akne, ki jih povzročajo poškodbe kože, modra je še posebej učinkovita; posebno modro svetlobo, Lahko tudi spodbujanje hitro presnovo kože, bilirubina in drugih kože, ki jih povzročajo sive presnovnih odpadkov, tako da kožo, za izboljšanje svetleče, in po tem, ko učenec stimulacijo lahko tudi poveča pozornost in možganov, vitalnost, za pospešitev telesa odstraniti melatonin izključenosti (glavni razlog za letargija ), Za dan in noč ni normalno ali dolge razdalje traveler je bolj pomembno prilagajanja na časovno razliko učinek.
LED green (zeleno) :
Valovna dolžina 520nm, s ravnotežje, ravnotežje in stabilnost namene, lahko zmanjša olje za kožo izločanje, ravnotežje delež vode in olja, učinkovito lajšanje duševnega stresa, izkopanega limfni in drenaža
LED rumena (yellow) :
Skozi posebne obravnave 590nm valovne dolžine, za izboljšanje izmenjave

Druge funkcije

Standardna Napetost:
110V, 220V
Tip Vtiča:
UK, AU, EU, Plug, NAS Plug
Blagovna Znamka:
DISIYING
Uporaba:
Obraz
Številka Modela:
km101
Velikost:
Medium
Postavka Vrsta:
Masaža & Sprostitev

Najboljše ponudbe