.

.

Dobro Storitev 1064nm Quartz Zaščitno okno 40*3 mm deli Visoko Energetsko Fiber Laser rezalni Stroj

Dobro Storitev 1064nm Quartz Zaščitno okno 40*3 mm deli Visoko Energetsko Fiber Laser rezalni Stroj

SIT 8.90

Količina blaga
Prisoten


vrečko kos 599 kos 699 kos kos kos kos kos
Kaj je ta izdelek Zaščitno Okno
kremenovim okno se uporablja za zaščito laserske leče za rezanje in varjenje, stroji. Kremenovim okna je najboljše za YAG 1064 pralni, da zdrži visoke temperature, vendar pa je precej dražji kot BK-7 stekla.
Za varjenje, moč, ki je večja kot običajno, o 500watt, če se odločite, stekla, okna, boste morda morali zamenjati vsake 3 ali 4 dni, da je razumevanje in drago.
Ko izberete windows, prosimo, menijo, materiala, prenos, sipanje, val spredaj izkrivljanja, vzporednost in odpornost na določeno okolje. Nudimo vse vrste oken, ki so narejene iz različnih materialov.
Poleg materiala, prevleko, ki je eden od pomembnih parametrov, ki bi učinkov delovanja. Običajno odraz nepremazan BK-7 ali kremena okna je 2% vsake strani. Če windows so nepremazan, prenosa je okoli 96%,če so prevlečeni AR/AR, prenos bi dosegli 99%. Višje prenos, manj izgube energije, močnejši laserski, stroj, ki lahko cut debelejše materiale.
Drugi parameter je debeline. Običajno, če je debelina je tanjši, prenos je višja. Ampak za večino računalnikov, je air injection naprave, če je okno je pretanek, je lahko razdeljeno z vulkanskih plinov.
Tako povezavo, priporočamo, da ga kupiti kvarčno okno, z 2 strani prevlečen in ustrezne debeline, upam, da bi vam pomagal. Določitev
Tehnični Parametri
Material
Kremen
Premer
40 mm
Thichness
3 mm Izdelek Galerija
Prednosti
Kremenovim je bolje, laserska optika materiala
Nizko vključitev in mehurčki
Dobre fizikalne lastnosti
Lahko polirane, kot vodila stekla
Izvlecite objektiv nosilci
Dal zaščito objektiva na
Uporablja Lasersko Napravo Blagovnih Znamk, Ki Se Uporablja Material Certifikati Storitve

Druge funkcije

CNC ali Ne:
CNC
Stanje:
Nova
Številka Modela:
PW1064D40T3
Blagovna Znamka:
MASHI LASER

Najboljše ponudbe