.

.

Metulj ekološke znanosti igrače nebesa Ant Ant hin kmečke hiše

Metulj ekološke znanosti igrače nebesa Ant Ant hin kmečke hiše

SIT 13.00

Količina blaga
Prisoten

Naslov Metulj Ant Hin Ekološke Znanosti Igrače Ant Raj Mravlja Domov Ant Farm Vile Za Mravlje Mravlje Barve razvrstitev modro Nebo, bela, roza, vijolična, zelena, rumena
Pogled na mravlje, da se izkopal iz labirint tunelov, v hiši je zelo zapleteno,
Ta izdelek spada v znanost in izobraževanje vrste izobraževalne igrače, se lahko otroci seznanjajo z potrpljenja in domišljije in kopanje otrokovo radovednost in sposobnost opazovanja, zato naj se otroci naučijo več o naravi.
To je odrasla oseba, otrok je primerna za poljudno-znanstvene igrače. Smo na rednem časih je težko videti mravlje v podzemna brlog, mravlje s to igračo lahko dela, komunikacije, hranjenje, še posebej pri izkopavanju tunelov, kažejo incisively in živo pred nami. Verjamem, da bo obsess celo presenečen, kako zgraditi 3 d predor, veličino jih..
Blago barva : modra, zelena, rumena, roza, vijolična, oranžna, bela, itd. 6 barvna opcija
Izdelek distribucija različica zunanje trgovine v obeh Kitajščini in angleščini pouk, povečevalno steklo, in tong votlih cevi palica 1 root
Opomba : ta izdelek je v notranjosti gel za varstvo okolja algin užitni žele. Colloid vsebuje različne hranilne snovi in vlago, ki je potrebna za preživetje mravlje, in mravlje v po tem, ko vam ni treba nahraniti še enkrat, moraš storiti je, glej jih kopljemo luknje v mojem prostem času, komunikacije, hrane in tako naprej. Predmeti, za življenje, za preživetje najprej je treba imeti vodo, zato proizvod v colloid je vsebovala ant vlage, morate živeti v ladijski način, zaradi razloga, v surovin, embalaže zaprti znotraj in zunaj temperaturna razlika bo prineslo nekaj vlago v notranjosti vode, to je normalen pojav, bi dobili denar, da odprete pokrov, kul, pol dneva, lahko tudi teči skozi neposredno dal mravlje.

Druge funkcije

Velikost:
XL
Vrsta:
žuželke
Material:
Plastični
Barva Razvrstitev:
Modro nebo, bela, roza, vijolična, zelena, rumena

Najboljše ponudbe