.

.

USB 3.0 PCI-E Express Kartico Riser 1x do 16x Podatkov Podaljšek Kabel 60cm 4PIN 6PIN SATA 15Pin za BTC Rudar Pralni bitcoin mining

USB 3.0 PCI-E Express Kartico Riser 1x do 16x Podatkov Podaljšek Kabel 60cm 4PIN 6PIN SATA 15Pin za BTC Rudar Pralni bitcoin mining

SIT 8.10
SIT 8.80
-8 %

Količina blaga
Prisoten

Opis Izdelka 1. Grafična kartica uporablja 4 ssd, kondenzatorji za napajanje, 1 regulator napetosti IC naredi grafična kartica napajanje bolj stabilen in varen, in da se prepreči mainboard je zažgal. 2. Kartica sim je 6 PIN vmesniki 12 V okrepiti DC-DC napajalnik, da naredi grafična kartica, ki je neodvisen od mainboard tako, da je za zmanjšanje bremena mainboard, medtem ko je več grafičnih kartic. 3. Grafična kartica uporablja izvirno uvoženih priključek, da bi boljši stik s priključkom. 4. PCI-E priključek uporablja multi-layer zaščiteni žice, najdaljša lahko priključite do 3 M in ne zmanjšujejo signal. 5. USB valjane žice je mehko in stabilen, enostaven za pot, in grafika se lahko dajo naključno. 6. Reža je opremljen s fiksno sponke, to je bolj priročno, da razstaviti in popraviti grafični kartici, grafična kartica ne bo padel iz reže. 7. Ta razširitev kabel se uporablja za mainboard PCI-E slot, (1 X, 2 X, 4 X, 8 X, 16 X). Prosimo, priključite disketni pogon pooblastila kabel, če ga uporabljate. Yamaho PCI-E podaljšek je bil uporabljen, ko se računalnik bilo moč izpadi, in mora videti obvestilo previdno, če ga uporabljate. Nov dizajn, 1 X, 2 X, 4 X, 8 X, 16 X so združljivi (1-16 X in 16-16 X se lahko uporablja), vezja PCI-E tok je novo sprosti, bolj varne, učinkovitejše in bolj praktična. Vmesnik napajanja : 4 pin, 6 pin, SATA15 PIN Kopati vmesniško kartico je povezano z 4 pin, 6 pin, SATA15 PIN, tri različne napajanje, rešiti problem zunanji napajalni kabel. Napajalni kabel neposredno uporabo rudarski stroj bolj stabilen napajalnik Opomba : 1. Ta razširitev je, ki se uporablja za mainboard PCI - E slot, (1 x 2 x, 4 x 8 x 16 x). Prosimo, vključite napajalni kabel za diskete. Ko priključite kartico PCI - E razširitev mora biti računalnik pretrgane žice priključite znova. 2. Obrazec celoto valjane žice je po meri, nikoli ne zgrabi linija za priklop. 3. Ko priključite žice, mora opredeliti smer, ne proti ali offset, preprečevanje gorenja opreme, priključite žice, ko vtičnico opreme, najprej, nato pa priključite žice, izogibajte se preveč težko vtič v vtičnico pin je pokvarjen. Paket vključuje : 1 x PCI-E 16x adapter 1 x PCI-E 1x riser odbora 1 x USB 3.0 kabel
O Ladijski :
1. Ladje, ki jih hongkongpost. navadno potrebujejo približno 10-25 delovnih dni .
2. Mi ladje po vsem svetu, razen APO/FPO naslov. Vsi predmeti, ki bo urejena dostava v en delovni dan po plačilu izbrisani.
3. Ladje, ki jih Standard Pavšalno Ladijski prevoz v normalnih okoliščinah, .V večini primerov mednarodni ladijski promet traja približno 10-25 delovnih dni(skoraj 1month). Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve. Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev. Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč. Bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v proces dostava.
Posebno Obvestilo :
Obstajajo lahko nekatere barve razlike med realni predmet in sliko, zaradi svetlobo in zaslon. Vljudno prosim razumeti. Hvala!
O Returens :
Če je element, ki je poškodovan, ga lahko vrnete za nadomestilo ali izmenjavo v roku 14 dni po prejemu.Kupec bi moral biti odgovoren za stroške prevozov na vrnjene artikle.Bomo zamenjali za dobra na razpoložljivost blaga ali vračilo kupnine.
Pišite Nam :
1. Če imate kakršno koli vprašanje, Prosimo, obrnite na nas po e-pošti/Trade Manager. Odgovori v roku 24 ur(Delovni čas je od ponedeljka do nedelje).
Povratne informacije :
Ker je vaš vir nazaj, je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite p o s i ite feed nazaj za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. To bo vzemite si 1 minuto. I?ll pustite p o s itive feed nazaj, da vas preveč. In če se ne bodo zadovoljili s točko, ko ga prejmete, nato pls ne?t skrbite, bi si pls stik z mano pred odhodom feed nazaj, in jaz?ll dala Zadovoljive rešitve.
Hvala Za videti!

Druge funkcije

Vrsta:
Dodaj Na Kartice
Blagovna Znamka:
BaiTang
Paket:
Da,
Številka Modela:
4PIN 6PIN SATA 15Pin
Vrsta Vmesnika:
USB,PCI Express
Dolžina kabla:
60 cm
Vrsta:
PCI E Express card

Najboljše ponudbe