.

.

Najbolj Priljubljenih Evropskih Slog Modri Pav 3D Diamond Slikarstvo Polno Vezenje Krog Diamond Nosorogovo

Najbolj Priljubljenih Evropskih Slog Modri Pav 3D Diamond Slikarstvo Polno Vezenje Krog Diamond Nosorogovo

SIT 5.85
SIT 7.50
-22 %

Količina blaga
Prisoten

2016 Najbolj Priljubljenih Evropskih Slog Modri Pav 3 D Diamond Slikarstvo Polno Vezenje Krog Diamond Nosorogovo Izdelku Podrobnosti
Diamond Podrobnosti
Platno Podrobnosti
Proizvodni Koraki
1, Odprto okno, preverite kompleti ali je popolna . 2, v Skladu z barvno kodo, izberite barvo v ploščo . 3, Našli simbole, ki so na sliki, v začetku prilepite, dokler se ne konča . 4. Ko ste končali , dal nekaj knjig na vrhu , pustite, da se bolj trdno . 5. Čestitke, lahko greš uokvirjena do zdaj !

O Učinek večji velikosti, boljši je učinek! Vsak diamant velikost : 2.5x2.5 mm. Če je slika, je kompleksna, majhna velikost ne bo zelo dobro! Če potrebujete velika velikost vseh fotografij, prosimo, obrnite na nas. O Nas Naše diamond slikarstva so pol končal, ne vključujejo okvir.Ponujamo diamond vezenje orodja za vašo znamko. In bomo dajo 20% več diamantov! Kakovost naših proizvodov je najboljši! Ko ste končali, lahko slike pošiljate vaše slike, da nam bo pokazal, da kupci po vsem svetu cenijo! Povratne informacije, Saj vaše mnenje je pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. To bo vzemite si 1 minuto. Hvala! Če ne boste zadovoljni z izdelkom in storitvijo, prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna in vse nevtralne povratne informacije. Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo. Hvala!
Dobrodošli, Da Obiščete Naslednjič !
Obiščite Našo Spletno Trgovino

Druge funkcije

Velikost:
20x25cm, 25x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x60cm, 60x80cm
Diamantno obliko:
Krog
Blagovna Znamka:
Vaja Svetlečim
Material:
Smole
Platno Pakiranje Metode:
Zavihal
Uporaba:
Slike
Okvir:
No
Obrazec:
Enotni
Zunanje Embalaže,:
papirnata vrečka
Slog:
Sredozemlje
Lepljenje Površine:
Polno
Število Barv:
30-45
Vzorec Tipa:
Živali

Najboljše ponudbe